​​Tlf: 60 69 69 69​

Få et uforpligtende Tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maler på Frederiksberg

​Er du i behov for kompetent og pålidelig malerservice på Frederiksberg, så er Malerfirmaet Rasmussen & søn altid et trygt valg. Malerfirmaet Rasmussen & søn er en kundeorienteret forretning, som har mange års erfaring inden for malerbranchen. Vores kundekreds dækker meget bredt, og udover Frederiksberg betjener vi også kunder i områder såsom Rødovre, Valby, Gentofte og Vanløse.

Alt vores arbejde udføres til tiden samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med den håndværksmæssige standard. Derudover er vores priser altid rimelige samtidig med, at vi arbejder med en gennemsigtig og gennemskuelig prispolitik, hvor kunden altid har fuld kontrol med, hvad et givent malerprojekt kommer til at koste.

Særlige kompetenceområder

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en erfaren forretning, som kan udføre malerarbejde på Frederiksberg inden for en lang række områder. Således kan du hos Malerfirmaet Rasmussen & søn blandt andet få hjælp til udførelsen af følgende maleropgaver:

  • Epoxy-arbejde
  • Forsikringsskader
  • Flyttelejligheder
  • Træbeskyttelse
  • Fuldspartling
  • Reparation og vedligeholdsarbejde
  • Malerarbejde ved til-, om- og nybygning
  • Facaderenovering

I forbindelse med facaderenovering og lignende større opgaver, så kan Malerfirmaet Rasmussen & søn derudover være behjælpelig med rekvirering af konsulentbistand såvel som tilstandsrapport.

Fast malerservice

Udover de ovennævnte maleropgaver så kan Malerfirmaet Rasmussen & søn også være behjælpelig med fast malerservice. Denne ordning fungerer ved, at kunden tilmelder sin ejendom, og at Malerfirmaet Rasmussen & søn derefter garanterer, at vi med fem dages varsel kan komme ud og påbegynde malerarbejdet. Denne ordning er en fordel, når man ønsker et malerprojekt færdiggjort hurtigt og effektivt til en rimelig pris, og uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du mere information omkring Malerfirmaet Rasmussen & søn og vores malerservice på Frederiksberg, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 69 69 69 eller via e-mail info@rogs.dk​

Rasmussen & Søn

Bratskovvej 6A
2720 Vanløse

Tlf.: 60 69 69 69

E-mail: info@rogs.dk 

Vi samarbejder med  / støtter:​