​​Tlf: 60 69 69 69​

Få et uforpligtende Tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maler på Østerbro

​Er du på udkig efter et godt tilbud på malerservice på Østerbro, så er Malerfirmaet Rasmussen & søn altid et fornuftigt og solidt valg. Malerfirmaet Rasmussen & søn er en erfaren og servicemindet malerforretning, som kan udføre alt slags malerarbejde for erhvervskunder såvel som private husstande. Vores kundekreds spænder meget bredt i København og omegn og udover Østerbro, så dækker vi også områder såsom Gentofte, Rødovre, Valby og Vanløse.

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en særdeles pålidelig og kvalitetsbevidst malerforretning, som lægger stor vægt på, at vores kunder på Østerbro er så godt tilfredse med vores arbejde som muligt. Dette gælder både med hensyn til kvaliteten af det udførte arbejde, og at arbejdet er færdigt til aftalt tid og uden forsinkelser. Derudover har vi hos Malerfirmaet Rasmussen & søn en fornuftig og gennemsigtig prispolitik, som sikrer, at vores kunder altid har hånd i hanke med, hvad malerarbejdet kommer til at koste.

Ekspertiser

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en kompetent malerforretning, som kan hjælpe med alle områder inden for malerarbejde på Østerbro. Blandt nogle af de områder, som vi er særligt dygtige og erfarne inden for, kan her nævnes:

  • Malerarbejde ved ny-, om- og tilbygning
  • Fuldspartling
  • Træbeskyttelse
  • Epoxy-arbejde
  • Forsikringsskader
  • Renovering af facader
  • Flyttelejligheder
  • Opsætning af glasvæv, filt og tapet
  • Forsikringsskader

Udover disse ´hårde´ opgaver, så kan du hos Malerfirmaet Rasmussen & søn også få hjælp til flere af de mere ´bløde´ opgaver inden for malerarbejde. Således kan du få konsulentbistand til valg af den rigtige maling til dine rum, ligesom at du i forbindelse med facaderenovering kan få hjælp til fremskaffelse af en tilstandsrapport.

Information og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få mere at vide omkring vores arbejde på Østerbro, så er du meget velkommen til at tage kontakt. Malerfirmaet Rasmussen & søn har kontor på Bratskovvej i Vanløse og kan derudover kontaktes på telefon 60 69 69 69 eller via e-mail info@rogs.dk​

Rasmussen & Søn

Bratskovvej 6A
2720 Vanløse

Tlf.: 60 69 69 69

E-mail: info@rogs.dk 

Vi samarbejder med  / støtter:​